online web builder

Kiinteistökatselmus ja huoneistokatselmus

Tarjoamme kiinteistö- ja huoneistokatselmukset osana teknisen isännöinnin palvelukokonaisuuttamme. Katselmukset ovat omiaan vähentämään kiinteistönpidon kustannuksia pitkässä juoksussa.

Lue alta tarkemmat palvelukuvauksemme ja pyydä tarjous!

Kiinteistökatselmus

Tekninen isännöitsijä tekee vuosittain kohteeseen kiinteistökatselmuksen. Siinä kiinnitetään huomiota kiinteistön yleiseen kuntoon akuuttien korjaustarpeiden ja turvallisuuspuutteiden havaitsemiseksi.

Katsemoinnin aikana kiinnitetään huomiota myös yleisten tilojen siisteyteen. Havainnot kirjataan ja käsitellään hallituksen kokouksessa.

Huoneistokatselmus

Koko kiinteistön kuntoarvio tai rakenteisiin porautuvat kuntotutkimukset eivät aina ole tarkoituksenmukaisia.

Huoneistokatselmuksessa selvitetään märkätilojen ja vesikalusteiden kunto, ilmanvaihdon toimintaedellytykset ja palovaroittiminen asennus.

Katselmuksen ansiosta hallituksella ja isännöitsijällä on realistinen kuva huoneistojen märkätilojen ja vesikalusteiden kunnosta ja ilmanvaihdon toiminnasta. Samalla asukkaat saavat tarvittaessa ohjeita laitteiden toiminnasta.

Katselmuksilla voi olla myös suuri taloudellinen merkitys, sillä usein niiden avulla löydetään syntymässä olevia kosteusongelmia ja näin vältetään vahinkojen laajentuminen. Samassa yhteydessä havaitaan vuotavat vesikalusteet, jotka jäävät asukkailta usein ilmoittamatta.


Huoneistokatselmus on hyvä tehdä noin viiden vuoden välein. 

Yhteystiedot

OSOITE

Lavicon tekniset palvelut Oy
Halsuantie 2
00420 Helsinki        

YHTEYSTIEDOT
tatu.lavikainen@lavicon.fi
p. 040 146 4486

Y-tunnus: 2924559-7     

Olemme päivittäneet tietosuojakäytäntöjämme EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisiksi. Tutustu tietosuojaselosteeseemme tästä.

Copyright 2020 © Lavicon tekniset palvelut Oy